0487-512147 raadgevers@delorijn.nl Geerstraat 8, 6651 CA Druten Postbus 145 6650 AC Druten

Boeisestraat 3 DEEST

Deze woning is onlangs verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Vrijstaande woning met bedrijfsruimte
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1960-1970
Ligging  :  Buiten bebouwde kom
Energielabel  :  Klasse C
Woonoppervlakte  :  165 m²
Perceeloppervlakte  :  9.720 m²
Inhoud  :  642 m³
Totaal aantal kamers  :  9
Aantal slaapkamers  :  6
Tuin  :  Normaal, noord, 20 x 20 m
Parkeergelegenheid  :  Vrijstaand steen
Overige ruimte  :  bijkeuken, toilet, hal
Omschrijving:
Een mooi gelegen vrijstaande woning met vrijstaande schuur/garage, twee kassen, erf en groot weiland. Totale oppervlakte 9.720 m². Het betreft een ruime woning met aanbouw en kelder.
Het object is rustig gelegen, maar de voorzieningen van Druten en Nijmegen zijn in korte tijd goed bereikbaar.

Deest is gelegen in de gemeente Druten, centrumgemeente van het Land van Maas en Waal, met uitstekende voorzieningen zoals middelbare scholen en een gezellig winkelhart. Deest heeft een goede ontsluiting naar het rijkswegennet A15/A73/A50 en is centraal gelegen tussen Nijmegen, Tiel en Oss.

Indeling
De begane grond van de woning bestaat uit een hal met meterkast met elektra en water, een betegelde toiletruimte en een houten wenteltrap naar de eerste verdieping. Vanuit de hal heeft u toegang tot de woonkamer met plavuizen vloer en een gemetselde haard. Voorts vanuit de hal nog toegang tot een kleine kamer, welke gebruikt kan worden als kantoor- of speelruimte. Vanuit de hal betreedt u ook de keuken, bijkeuken met zolder en kelderruimte.

De keuken heeft een eenvoudig aanrechtblok met boven- en onderkastjes, enkelvoudige spoelbak, een gasfornuis en oven. Vanuit de keuken komt u in de aanbouw en in de kelderruimte. De ruime kelder heeft een stahoogte van circa 1,60 meter.

De aanbouw heeft ingebouwde kastruimte en een vernieuwde gasaansluiting. In de bijkeuken is een losse trap die toegang geeft tot de zolderverdieping met een gasgestookte, HR-CV-combiketel.

Op de eerste verdieping vindt u 3 slaapkamers met vaste kasten en een verzorgde badkamer voorzien van een douche, ligbad, wastafel en toilet.

De tweede verdieping is eveneens bereikbaar met een houten wenteltrap. Op de zolderverdieping zijn ook nog 2 slaapkamers. De slaapkamers hebben een beperkte stahoogte. De kap en de wanden zijn met hout betimmerd.

De ruime stenen schuur bestaat uit een garage en een werkruimte met een voormalige koelcel en heeft een oppervlakte van ongeveer 118 m².

Aan de voorzijde en zijkant van de woning is een eenvoudige siertuin. Het terras aan de achterzijde van de woning is grotendeels bestraat met klinkers en biedt uitzicht op het erf met twee kassen en perceel weiland.

Een deel van de 1e kas, groot ± 300 m² moet nog worden hersteld. Een tweede kas, groot ± 120 m², is voorzien van een met klinkers verharde vloer en schuifdeur en kan worden gebruikt als berging/opslag.

Bedrijfsmatige activiteiten zijn alleen mogelijk met medewerking van de gemeente Druten. Het rustig gelegen object is echter uitermate geschikt voor hobbydoeleinden of het houden van enkele paarden.

Kenmerken
• De woning is voorzien van elektra, gas, water en riolering
• Een gasgestookte HR CV-combiketel
• Kozijnen voorzien van enkel glas en vrijwel allemaal voorzien van rolluiken (een aantal elektrisch bedienbaar).
• Vrijwel alle slaapkamers zijn nog voorzien van boardplafonds.
• De wanden zijn veelal voorzien van stucwerk
• In de bijkeuken is na de ontkoppeling van het voormalige tuinbouwbedrijf een nieuwe gasaansluiting gemaakt.
• De onderhoudstoestand van de woning is redelijk goed, maar de uitstraling van de woning is vrij eenvoudig.
• Parkeren is mogelijk op eigen terrein, maar ook direct langs de openbare weg, aan de voorzijde van de schuur.
• Een praktisch te gebruiken bijgebouw, enkele kassen en een ruim weiland maken het tot een uniek geheel.

Bestemming
Het object ligt in het recente bestemmingsplan 'Buitengebied Druten' van de gemeente Druten, vastgesteld door de raad van die gemeente op 24 maart 2016. In dit bestemmingsplan heeft het te taxeren object de bestemming 'wonen' en 'agrarisch". Daarnaast geldt de dubbelbestemming 'Waarde - Archeologie 4'. De woning mag als burgerwoning gebruikt worden.

Kadastrale gegevens
Gemeente Druten, sectie E, nr. 724, 395 m²
Gemeente Druten, sectie E, nr. 723, 9.325 m²

Oplevering en aanvaarding
In overleg

Informatie
Voor nadere informatie en/of een afspraak voor een bezichtiging kunt contact opnemen met de heer Gert Jan Versteeg op 0487- 51 21 47.
Nabijgelegen:
Gerelateerd aanbod:
Geen gerelateerd aanbod gevonden.
Contactgegevens:


Geerstraat 8, 6651 CA Druten
Telefoon: 0487-512147
E-mail: raadgevers@delorijn.nl
Internet: raadgevers.delorijn.nl