0487-512147 raadgevers@delorijn.nl Geerstraat 8, 6651 CA Druten Postbus 145 6650 AC Druten

Bulksteeg 4 BUURMALSEN

Dit agrarisch object is onlangs verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Provincie  :  Gelderland
Gemeente  :  Buren
Type  :  Agrarisch bedrijf
Nevenbestemming  :  Wonen
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Soort eigendom  :  volle eigendom
Status  :  Verkocht
Totaal hectare  :  10 ha 28 a 65 ca
Omschrijving:
Bulksteeg 4, Buurmalsen

Fruitteeltbedrijf met woning en loods op 10.28.65 ha.

Vraagprijs: N.o.t.k.

Algemeen
Deze agrarisch bedrijfslocatie met nieuw gebouwd modern woonhuis ligt op een kleine afstand van Geldermalsen en op nog geen 10 minuten afstand van de A15. Vanuit deze locatie zijn ook de omliggende plaatsen goed te bereiken.

Deze centrale locatie heeft de potentie om naast het huidige gebruik als fruitteeltbedrijf, ook voor andere vormen van grondgebonden landbouw, een boerderijwinkel of een minicamping te worden gebruikt.

De bedrijfswoning is gebouwd in 2007 en is sindsdien nog niet bewoond. De woning biedt dan ook volop ruimte om aan te kleden naar eigen smaak. Achter en naast de bedrijfswoning liggen de landbouwpercelen. Het bouwvlak en de gronden beslaan samen 10.28.65 ha.

Naast de bedrijfswoning is een moderne loods gelegen, met daarin een kantine, verwerkingsruimte en zolder en is voorzien van centrale verwarming.

Het perceel maakt deel uit van een groter landbouwgebied en is rustig gelegen. In de directe omgeving zijn op een ruime 300 meter afstand twee agrarische bedrijven gelegen. Ondanks deze rustige locatie is de dichtstbijzijnde supermarkt slechts op 5 minuten rijden van deze prachtige locatie.

Woning
De woning is in 2007 door de huidige eigenaar gebouwd en heeft een inhoud van circa 740 m3. De woning heeft een modern voorkomen, maar door aandacht voor de details doet de woning karakteristiek en warm aan. De volledige woning is voorzien van centrale verwarming met op de begane grond en badkamer ook vloerverwarming.

Hoewel de woning na oplevering niet bewoond is geweest is de woning goed onderhouden. Er is verharding naar de loods en de garage aangelegd. Ook is er aan beplanting gedacht en is de tuin de afgelopen jaren goed bijgehouden.

De loods ligt schuin achter de woning op slechts enkele meters afstand van de woning. Aan de woning is een grote garage met overheaddeur gebouwd met tevens een extra deur, waardoor de garage vanuit de woning gemakkelijk te bereiken is.

Indeling
Begane grond

Keuken
De keuken, 18 m2, is voorzien van een modern keukenblok met inbouwapparatuur. De keuken is voorzien van een betegelde vloer. De ramen boven het aanrecht maken de keuken een lichte en fijne ruimte om in te leven. Aan de andere kant van de keuken is vrij uitzicht over de eigen boomgaard en tuin. Vanuit de keuken is het betegelde terras bereikbaar via de dubbele openslaande deuren.
Vanuit de keuken is toegang tot de bijkeuken (9 m2). De bijkeuken beschikt over een buitendeur.

Woonkamer
De ruime woonkamer, 44 m2, is voorzien van een sfeervolle uitbouw met een grote raampartij. De twee lange ramen aan de zijkant van de woonkamer bieden vrij uitzicht op de omgeving. Net als de keuken ligt in de woonkamer een betegelde vloer voorzien van vloerverwarming.

Slaapkamer
De grote slaapkamer, ruim 21 m2, is gelegen tussen de woonkamer en de keuken en heeft toegang tot de gang. De kamer beschikt over 4 inbouwkasten, wat de slaapkamer nog groter doet lijken. De slaapkamer heeft uitzicht over de bijbehorende gronden.

Hal
De gang en toilet zijn eveneens betegeld. Het toilet is voorzien van een hangend toilet en sfeervol betegeling. De ruime hal en gang zijn ligt en bieden toegang tot elke ruimte op de beneden verdieping. De zwevende houten trap biedt toegang tot de verdieping.

Verdieping

Overloop
De trapleuning loopt op de verdieping over in een sfeervolle houten balustrade. De overloop biedt toegang tot twee slaapkamers en ruime badkamer.

Slaapkamers
Beide slaapkamers, 22 m2 en 18 m2 beschikken over een zeer ruime inloopkast. De inloopkasten hebben drie deuren en zijn gemakkelijk in te richten als kledingkast. Een van de slaapkamers heeft een dakkapel met grote raampartij, wat een prachtig uitzicht biedt over de gronden.

Badkamer
De ruime badkamer is voorzien van een hangend toilet, ligbad, een aparte douche en dubbele wastafels. Ook hier is vloerverwarming aanwezig. Door de ramen is de badkamer licht en biedt het uitzicht over de landbouwgronden.

Zolder
De grote bergzolder is bereikbaar door de vlizotrap op de overloop. De cv-ketel bevindt zich hier.

Garage
De garage (26 m2) is bereikbaar via de bijkeuken en voorzien van een elektrische roldeur. Door de ramen in de garage is dit een lichte ruimte.

Loods
De ruime schuur (bouwjaar 2001) van ongeveer 30 m bij 14 m beschikt over een kantoor (ruim 44 m2), een douchecel, toilet, wastafel, keukenblok met kookplaat en een koelkast.
Aan de voorzijde van de loods zit een hoge overheaddeur, waardoor de schuur bereikbaar is voor vrijwel alle landbouwmachines.

Grond
De percelen liggen aaneengesloten, waarbij de gebouwen op ongeveer 50 m uit de weg zijn gelegen. Het geheel is nagenoeg rechthoekig van vorm met een frontbreedte van circa 210 m. Het geheel is met 3 dammen op de Bulksteeg ontsloten. Langs de gebouwen is een kavelpad gelegen, dat is verhard met gebroken puin en freesasfalt (niet teerhoudend). Aan de achterzijde van het perceel is een A-watergang aanwezig. Midden door het perceel loopt een watervoerende B-watergang vanaf de Bulksteeg tot aan de A-watergang. Het gehele perceel is gedraineerd.

Een groot deel van de fruitopstand is inmiddels gerooid en in gebruik als bouwland. Het resterende gedeelte betreft een perensopstand (hoofdzakelijk Conference en een paar rijen Gieser Wildeman en Doyenne du Comice) van ongeveer 3 ha. Het perceel is niet voorzien van een vaste beregening of druppelbevloeiing. De mogelijkheden om deze voorzieningen aan te leggen zijn voldoende aanwezig.

Op de grond zijn 9,65 betalingsrechten met een waarde van € 170,72 per betalingsrecht voor 2017. Deze betalingsrechten zijn ter overname.

Planologie
Het gehele object heeft de bestemming 'Agrarisch Oeverwalgebied' in het bestemmingsplan 'Buitengebied Buren' van de gemeente Buren. Deze bestemming staat grondgebonden landbouw toe, evenals een bedrijfswoning en bijgebouwen op het aanwezige bouwvlak. Onder bepaalde voorwaarden zijn andere (neven)activiteiten mogelijk.

Meer bestemmingsplaninformatie kunt u vinden op de website van de overheid www.ruimtelijkeplannen.nl of u kunt contact opnemen met de gemeente Buren, bezoekadres De Wetering 1 te Maurik, telefoon 14 0344.

Bijzonderheden
- Het geheel is niet op het openbare waterleidingnet aangesloten. De waterwinning geschiedt momenteel via een eigen bron (65 m diep). De waterwinapparatuur inclusief ontijzeringsinstallatie en UV-lampen bevindt zich in de schuur.
- De verhardingen zijn op verontreinigingen onderzocht. De rapporten zijn op aanvraag beschikbaar.


Aanvaarding in overleg.
Nabijgelegen:
Gerelateerd aanbod:
Geen gerelateerd aanbod gevonden.
Contactgegevens:


Geerstraat 8, 6651 CA Druten
Telefoon: 0487-512147
E-mail: raadgevers@delorijn.nl
Internet: raadgevers.delorijn.nl