0487-512147 raadgevers@delorijn.nl Geerstraat 8, 6651 CA Druten Postbus 145 6650 AC Druten

Erichemseweg 0 ong BUREN

Koopsom € 415.000 v.o.n.

Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Bouwkavel
Bouwtype  :  Nieuwbouw
Status  :  Beschikbaar
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  2011
Perceeloppervlakte  :  1.371 m²
Omschrijving:
Grote bouwkavel te koop met zicht op het buitengebied in Buren

Aan de rand van de historische stad Buren ligt de nieuwbouwlocatie Lage Korn. De stad Buren ligt centraal in Nederland. Met de snelwegen A12 en A15 op ongeveer 7 km afstand van de bouwkavel. De nieuwbouwlocatie is bijna afgerond. De straten en de groenvoorzieningen zijn aangelegd. Met inzet van de buurtbewoners is een speeltuin voor de kleine kinderen gerealiseerd.
U kunt uw droom werkelijkheid laten worden door uw eigen woning te ontwerpen en te (laten) bouwen.

Omschrijving van de bouwkavel
Deze mooie grote bouwkavel ligt aan de uiterste rand van de nieuwbouwlocatie. Door middel van een dam/duiker wordt de bouwkavel ontsloten aan de Erichemsweg. Gescheiden door deze watergang is een parkje gesitueerd met lage beplanting, laanbomen, bankjes en een kunstwerk.

Verkoopprijs
De bouwkavel is circa 1.371 m2 groot. De koopsom is € 415.000,-, v.o.n. De bouwkavel mag voor 40% bebouwd worden. De goothoogte van de woning mag maximaal 4 meter en de nokhoogte mag maximaal 8 meter bedragen.

De kavel mag ook gesplitst worden voor de bouw van 2 woningen in een hoofdgebouw.
Deze splitsing van de bouwkavel is alleen mogelijk na een aanpassing/herziening van het geldende bestemmingsplan. Hiervoor zijn meerdere mogelijkheden.

Nadere informatie over deze kavel is verkrijgbaar bij de heer G.J. Versteeg van ons kantoor, of bij mw. Van Ewijk, medewerker bij onze opdrachtgever, de Gemeente Buren (tel. 14-0344).
Nabijgelegen:
Gerelateerd aanbod:
Geen gerelateerd aanbod gevonden.
Contactgegevens:


Geerstraat 8, 6651 CA Druten
Telefoon: 0487-512147
E-mail: raadgevers@delorijn.nl
Internet: raadgevers.delorijn.nl