0487-512147 raadgevers@delorijn.nl Geerstraat 8, 6651 CA Druten Postbus 145 6650 AC Druten

Erichemseweg 0 ong BUREN

Deze woning is verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Bouwkavel
Bouwtype  :  Nieuwbouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  2011
Perceeloppervlakte  :  1.371 m²
Omschrijving:
Grote bouwkavel te koop in Buren met zicht op het buitengebied

Aan de rand van de historische stad Buren ligt de nieuwbouwlocatie Lage Korn. De stad Buren ligt centraal in Nederland. Met de snelwegen A12 en A15 op ongeveer 7 km afstand van de bouwkavel. De nieuwbouwlocatie is bijna afgerond. De straten en de groenvoorzieningen zijn aangelegd. U kunt uw droom werkelijkheid laten worden door uw eigen vrijstaande woning te ontwerpen en te (laten) bouwen.

Omschrijving van de bouwkavel
Deze mooie grote bouwkavel ligt aan de uiterste rand van de nieuwbouwlocatie. Door middel van een eigen dam/duiker wordt de bouwkavel ontsloten naar de Erichemseweg. Gescheiden door deze watergang is een parkje gesitueerd met lage beplanting, laanbomen, bankjes en een kunstwerk. Met inzet van de buurtbewoners is nabij
een speeltuin voor de kleine kinderen gerealiseerd.

Verkoopprijs en maatvoering:
De bouwkavel is ongeveer 1.483 m2 groot en wordt nog ingemeten door het Kadaster. De koopsom is € 415.000,-, v.o.n. De bouwkavel mag voor 40% bebouwd worden. De goothoogte van de vrijstaande woning mag maximaal 4 meter bedragen, de nokhoogte maximaal 8 meter.

De kavel mag onder voorwaarden ook gesplitst worden voor de bouw van 2 aan elkaar te bouwen woningen. Zo is deze splitsing van de bouwkavel alleen mogelijk met een vrijstelling binnen het geldende bestemmingsplan.

Nadere informatie over deze bouwkavel is verkrijgbaar bij de heer G.J. Versteeg van ons kantoor
Nabijgelegen:
Gerelateerd aanbod:
Geen gerelateerd aanbod gevonden.
Contactgegevens:


Geerstraat 8, 6651 CA Druten
Telefoon: 0487-512147
E-mail: raadgevers@delorijn.nl
Internet: raadgevers.delorijn.nl