0487-512147 raadgevers@delorijn.nl Geerstraat 8, 6651 CA Druten Postbus 145 6650 AC Druten

Ganzert 4 INGEN

Dit agrarisch object is onlangs verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Provincie  :  Gelderland
Gemeente  :  Lienden
Type  :  Overig object
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Soort eigendom  :  volle eigendom
Status  :  Verkocht
Totaal hectare  :  1 ha 68 a 49 ca
Omschrijving:
Op goede locatie aan de rand van het dorp gelegen Bloemisterij en Tuincentrum "De Hazekamp" met vrijstaande woning, schuur en cultuurgrond op ruim 1,68 ha.

Biedt prima mogelijkheden voor een bloeiende onderneming.

Algemeen:
Bloemisterij en tuincentrum met ± 1.325 m² kasverkoopoppervlakte, ± 177 m² teeltkas, ± 200 m² kasopslagruimte, serrekoelruimte, koelcel, ± 500 m² eigen parkeerterrein, vrijstaande woning van ± 840 m³ met tuin, terras, overkapping van 22 m², vrijstaande schuur van ± 56 m² met twee paardenboxen, ± 22 m² overkapping en ± 1,2 ha tuinland, thans in gebruik als paardenwei, voor een ruim deel ook bestemd tot tuincentrum.

Dit alles gelegen op een goede locatie op korte afstand van de dorpen Ingen, Ommeren, Lienden, Eck en Wiel en Maurik en een snelle verbinding met omliggende dorpen en steden via de provinciale weg N320.
Huidige eigenaren verkopen in verband met pensionering en het ontbreken van opvolgers.

Bloemisterij en tuincentrum:
Verharde parkeerruimte bij de entree met twee in-uitritten, drie aangesloten in kasvorm uitgevoerde verkoopruimten van ± 575 m², ± 335 m² en ± 415 m².

Ruimten deels voorzien van schermdoek, kappen voorzien van isolerend kunststof, hijsgoten met fertigatie, TL-verlichting, vlakke vloeren van betonklinkers, grote betontegels en beton, buisverwarming, ruime balie met verzinkt blad, ± 14 m² serrekoeling, ± 16 m² kantoorruimte met bordesvloer, ± 14 m² koelcel, keukenblok met kastjes en rvs wasbak, snij- en sorteertafel met gesloten opgaande achterwand, opslag- laad- en losruimte van
± 137 m² met een overheaddeur en eigen toegang op de openbare weg.
Poothoogten variërend van ± 2,00 m tot ± 3,80 m. Luchtramen deels elektrisch en deels handmatig bedienbaar.

Teeltkas van ± 177 m², berging van ruim 60 m², machineruimte met 4 Nefit-ecomline cascade geschakelde C.V.-ketels, grondwaterpomp met waterreservoir van 750 liter, fertigatie-installatie.
De eerste verkoopruimte is via dubbele schuifdeuren verbonden met een verharde en ook van de openbare weg afgescheiden buitenverkoopruimte van bijna 100 m².

De aangrenzende tweede verkoopruimte met balie wordt bereikt via de voorste verkoopruimte middels elektrische schuifdeuren.

Het gehele kassencomplex heeft een eigen bemetering voor gas en elektriciteit.
Ook is een eigen grondwatervoorziening aanwezig.


Woning:
Gebouwd rond 1905, daarna deels gemoderniseerd met overwegend behoud van oorspronkelijke indeling behoudens het achterhuis. De inhoud is ± 840 m³.

Indeling:

Begane grond:
Het voorhuis heeft een centrale hal met voordeur, originele tegelvloer met links een woonkamer en een eetkamer en rechts twee slaapkamers waarvan één in gebruik is als kantoorkamer die toegang geeft tot een oude toiletruimte. Via de eetkamer is er toegang tot de kelder. In de hal bevindt zich de vaste trap naar de (zolder)verdieping en aan het einde een vaste kast.
De keuken is voorzien van een keukenblok met kunststof aanrechtblad, rvs-spoelbak met dito afdruipplaat, onderkastjes, los onder aanrecht geplaatste vaatwasser, gasfornuis met elektrische oven, rvs-afzuigkap. Tegenover het keukenblok een kastenblok met kunststof bovenblad; toegang tot betegelde badkamer met vaste wastafel en douche, betegelde toiletruimte en tot de eetkamer.

Het achterhuis heeft twee loopdeuren waarvan één de toegang geeft tot een werkplaats/berging met kastscheidingswand en de ander tot een doorloop naar de keuken, een berging met kastscheidingswand, alsmede een wasruimte met ± 6 jaar oude C.V.-combiketel.

Zolderverdieping:
Het voorhuis heeft een ruime overloop met raamwerk van een slaapkamer en twee eenvoudige slaapkamers met elk een vaste kast. Het achterhuis heeft een open zolder.

Voorzieningen:
Het pand is aangesloten op alle nutsvoorzieningen.
De woonvertrekken op de begane grond zijn deels voorzien van centrale verwarming en deels van gasgevelkachels.
Op de zolderverdieping is geen verwarming aanwezig.
De woning is niet geïsoleerd.

Schuur:
Vrijstaande stenen schuur met twee ingebouwde prima paardenboxen, golfplaten dakbedekking; stalen kanteldeur aan de voorzijde, twee houten loopdeuren aan de achterzijde. Afmetingen van ruim 5 x 10 m; open ruimte en houten zoldering.
Voorzien van elektriciteit.

Tuin:
Bij de schuur en het achterhuis een besloten tuin met terras, afdak van ± 22 m² en houthok.
Voor- en zijtuin ingedeeld met borders, grintpaadjes en stukje moestuin. Langs de straat een beukenhaagafscheiding.

± 1,2 ha tuinland thans weiland:
Heeft een eigen toegang tot de openbare weg. Kwaliteit van de grond is zavel/lichte klei met grondwatertrap VII (gemiddeld hoogste grondwaterstand meer dan 80 cm beneden maaiveld en gemiddeld laagste grondwaterstand van meer dan 120 cm beneden maaiveld).

Bestemming:
Het object heeft voor het grootste deel de hoofdbestemming tuincentrum (± 1 hectare) binnen een bedrijvenbestemming. Bedrijfsuitbreidingsmogelijkheden aanwezig. ± 6500 m² weiland heeft een agrarische hoofdbestemming.

Voor meer bestemmingsplaninformatie kunt u behalve ons of de website van de overheid www.ruimtelijkeplannen.nl, ook de gemeente Buren raadplegen, bezoekadres De Wetering 1 in Maurik, telefoon 0344-579279.

Overige informatie:
- De bloemisterij met tuincentrum en de woning hebben elk zelfstandige bemetering;
- De losse inventaris van het bedrijf kan worden overgenomen;
- In de teeltkas zijn losse vlakke platen aanwezig die asbesthoudend zijn;
- De ruime vrijstaande woning kan met renovatie een prachtig woonobject worden;
- In de woonkamer is een buitenmuur bekleed met asbesthoudende plaat;
- Alle vermelde maatvoeringen in deze brochure, inclusief de tekeningen zijn indicatief en niet altijd exact;
- Er is een ingeschreven recht voor het onderhoud van de kassen om een strook eigendom van 1 meter breed langs de kassen te gebruiken voor onderhouds- en/of vervangingswerkzaamheden.


Aanvaarding in overleg.
Nabijgelegen:
Gerelateerd aanbod:
Geen gerelateerd aanbod gevonden.
Contactgegevens:


Geerstraat 8, 6651 CA Druten
Telefoon: 0487-512147
E-mail: raadgevers@delorijn.nl
Internet: raadgevers.delorijn.nl