0487-512147 raadgevers@delorijn.nl Geerstraat 8, 6651 CA Druten Postbus 145 6650 AC Druten

Johannes Vermeerstraat 11 ARNHEM

Deze woning is onlangs verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  2/1 kapwoning met garage
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1929
Ligging  :  Aan rustige weg
Energielabel  :  Klasse G
Woonoppervlakte  :  250 m²
Inpandige ruimte  :  22 m²
Perceeloppervlakte  :  511 m²
Inhoud  :  855 m³
Totaal aantal kamers  :  9
Tuin  :  Aan te leggen, west, 14 x 18 m
Parkeergelegenheid  :  Vrijstaand steen
Overig parkeren  :  openbaar parkeren
Omschrijving:
Een klassieke woning op een absolute toplocatie!

Dit met klassieke uitstraling in authentieke staat verkerend helft van dubbel herenhuis is gelegen in de Johannes Vermeerstraat. De woning is gesitueerd op korte afstand van het Sonsbeekpark en door de ligging nabij landgoed Zijpendaal zijn er uitstekende recreatieve mogelijkheden in de directe omgeving. Mede daardoor is de locatie zeer geliefd. De tuin is gesitueerd op het westen en zal opnieuw ingericht dienen te worden. Op het perceel is een eenvoudige vrijstaande garage aanwezig. Het woonoppervlak bedraagt circa 250 m², inhoud circa 850 m³ en het perceeloppervlak 511 m².

INDELING

Begane grond: entree, kamer en suite voorzien van inbouwkasten en houten parketvloer, fraaie hal met stijlvol trappenhuis met bordes, toiletruimte, slaapkamer, keuken met toegang naar kelder, bijkeuken. Sfeervolle woonkamer is voorzien van suitedeuren. Aan de achterzijde van de woonkamer bevinden zich openslaande deuren, welke toegang bieden tot het buitenterras. Vanuit de keuken is er toegang tot de kelder. De CV-combiketel bevindt zich in de kelder. De kamers op de begane grond zijn alle voorzien van een in visgraatmotief gelegde parketvloer.

1e verdieping: ruime overloop, toilet, drie slaapkamers, waarvan er twee met openslaande deuren toegang hebben tot een balkon. De royale ouderslaapkamer (21m²) beschikt over vaste kasten, badkamer is voorzien van een derde toilet.

2e verdieping: ruime overloop, voorzien van een eenvoudige doucheruimte, 3 slaapkamers, alle 3 voorzien van een dakkapel.

3e verdieping: bergzolder.
Tuin: Royale achtertuin welke is gelegen op het westen.

Garage: vrijstaande stenen garage in gebruik als berging.


NADERE INFORMATIE

Bouwjaar: 1929-1930;
Architect: W. van Boldrik
Perceeloppervlakte: 511 m²;
Woonoppervlakte: 250 m²;
Inhoud: circa 850 m³.

Het object is aangewezen als gemeentelijk monument.

De woning verkeert in authentieke staat en zal om een modern wooncomfort te creëren gemoderniseerd dienen te worden. Mede daartoe is een bouwtechnorapport beschikbaar.

OMGEVING
Het pand is gelegen in de als de Gulden Bodem bekend staande villawijk. De wijk ligt op korte afstand van het centrum van de stad en het centraal station. Aan de westzijde wordt de wijk omsloten door de Bakenbergseweg, en aan de oostzijde door de Zijpendaalseweg en de uitgestrekte bospercelen van het landgoed Zijpendaal.
Het grondgebied waarop de Gulden Bodem is gelegen, maakte in het verleden deel uit van het gelijknamige landgoed waarvan het gedeelte ten noorden van de wijk behouden bleef. Het oudste deel van deze wijk ontstond in de jaren '20 in het kader van de stadsuitbreidingen van Arnhem. De nieuwe wijk werd opgezet als een stadsgedeelte voor de beter gesitueerden, met een aantal vrijstaande villa's en veelal twee onder 1 kap gebouwde herenhuizen.

De Lorijn raadgevers o.g. behartigt de belangen van de verkopende partij. Neem uw eigen NVM-aankoopmakelaar mee.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Nabijgelegen:
Gerelateerd aanbod:
Geen gerelateerd aanbod gevonden.
Contactgegevens:


Geerstraat 8, 6651 CA Druten
Telefoon: 0487-512147
E-mail: raadgevers@delorijn.nl
Internet: raadgevers.delorijn.nl