0487-512147 raadgevers@delorijn.nl Geerstraat 8, 6651 CA Druten Postbus 145 6650 AC Druten

Liesveldsesteeg 32 Brakel

Deze woning is verkocht onder voorbehoud
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Vrijstaande woning met garage
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1968
Ligging  :  Aan rustige weg, buiten bebouwde kom, landelijk gelegen
Woonoppervlakte  :  165 m²
Inpandige ruimte  :  82 m²
Perceeloppervlakte  :  1.585 m²
Inhoud  :  588 m³
Totaal aantal kamers  :  6
Aantal slaapkamers  :  5
Parkeergelegenheid  :  Parkeerplaats
Overig parkeren  :  op eigen terrein
Overige ruimte  :  bijkeuken, toilet, hal, provisieruimte
Omschrijving:
Landelijk wonen op een ruim perceel van maar liefst 1.585 m²

Algemeen
In het buitengebied van Brakel, op een landelijke locatie, bevindt zich deze vrijstaande woning met ruime aangebouwde schuur/garage en tuin op een perceel van circa 1.585 m² groot.

Brakel ligt in het westelijke deel van de Bommelerwaard. Het dorp telt ruim 3.000 inwoners en beschikt over alle dagelijkse voorzieningen en maar liefst twee basisscholen. Door de landelijke ligging aan de Waal en nabij Slot Loevestein en Buitenpolder Het Munnikenland is het een prachtige omgeving om te wandelen en fietsen. Door de ligging nabij de N322 (Van Heemstraweg) zijn de snelwegen A2, A27 eenvoudig te bereiken. De A15 ligt op ongeveer 4,5 km afstand (met veerpont Brakel-Vuren).

Woning
Door de ligging en situering aan de rustige Liesveldsesteeg, op enige afstand van de dijk is er sprake van een prettige leefomgeving. De woning is in 1968 gebouwd en verkeert in een goede bouwkundige staat.

Begane grond
Aan de voorzijde van de woning is de entree gelegen, die toegang biedt tot de centrale hal. De hal biedt toegang tot de L-vormige woonkamer die is voorzien van een schouw. Op de begane grond zijn vanuit de hal tevens twee slaapkamers te bereiken en de separaat gelegen badkamer (wastafel en douche) en het toilet. Aan de achterzijde van de woning is zowel vanuit de woonkamer als hal de ruim uitgevoerde keuken bereikbaar. De bijkeuken (witgoedaansluitingen aanwezig) vormt de verbinding tussen de woning en de aangrenzende garage/schuur.

Verdieping
Op de verdieping is een centrale overloop aanwezig (o.a. de cv-installatie gesitueerd) welke toegang geeft tot drie slaapkamers (uitbreiding van aantal slaapkamers mogelijk). Tevens zijn er diverse bergruimtes aanwezig.

Tuin
De tuin is ruimtelijk aangelegd en bestaat voornamelijk uit een gazon omzoomd met hagen. De erfverharding bestaat uit betontegels en -klinkers. Gezien het ruime perceeloppervlak bij de woning, bestaat er de mogelijkheid tot het (hobbymatig) houden van kleinvee.

Planologie
In het provinciale "Inpassingsplan Tuinbouw Bommelerwaard" is de woning aangeduid als "voormalige agrarische bedrijfswoning" (VAB). In de volksmond ook wel plattelandswoning genoemd.
Deze woning hoorde voorheen als bedrijfswoning bij een glastuinbouwbedrijf, dat inmiddels is gesloopt en samen met andere gesloopte bedrijven is vervangen door het nieuwe er achter gelegen bedrijf. De woning heeft ten tijde van de realisatie van het nieuwe glastuinbouwbedrijf de aanduiding voormalige agrarische bedrijfswoning gekregen, waardoor bewoning door anderen dan de betrokkenen bij het bedrijf mogelijk is gemaakt. De bewoner van de woning dient wel de bedrijfsactiviteiten van het achterliggende bedrijf te gedogen. Voor nadere informatie over VAB-woningen kunt u contact opnemen met de gemeente Zaltbommel.

Bijzonderheden
- totale bruto inhoud 999,5 m³ (woning 588 m³ + schuur 411,5 m³);
- o.a. asbesthoudende materialen toegepast als dakafwerking op de schuur/garage;
- woning is gedeeltelijk voorzien van dubbelglas;
- woning is niet geïsoleerd;
- woning behoeft onderhoud;
- cv-installatie Nefit EcomLine Excellent HR;
- voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

Overige informatie
- alle vermelde maatvoeringen inclusief de plattegronden zijn indicatief en kunnen geen rechten aan worden ontleend;
- aanvaarding in overleg.
Nabijgelegen:
Gerelateerd aanbod:
Geen gerelateerd aanbod gevonden.
Contactgegevens:


Geerstraat 8, 6651 CA Druten
Telefoon: 0487-512147
E-mail: raadgevers@delorijn.nl
Internet: raadgevers.delorijn.nl