0487-512147 raadgevers@delorijn.nl Geerstraat 8, 6651 CA Druten Postbus 145 6650 AC Druten

Prinses Marijkelaan 35 MAURIK

Dit bedrijfsobject is onlangs door ons verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort object  :  Winkelruimte
Type  :  Winkel met woonruimte
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Opp winkelruimte  :  925 m²
Bouwjaar  :  1847
Perceeloppervlakte  :  1.800 m²
Ligging  :  Winkelcentrum
Woonruimte  :  Woonruimte aanwezig, Inpandig, opp 80 m²
Omschrijving:
Algemeen
Op goede locatie aan winkel/woonstraat in centrum van Maurik gelegen multifunctioneel zakenpand met in ca. 925 m² v.v.o. en ca. 80 m² bovenwoning op perceel van ca. 1.800 m² met ruime bestemmingsplanmogelijkheden.

Op begane grond ruim 290 m² winkelverkoopruimte, ca. 167 m² magazijnruimte, 80 m² werkplaatsruimte, 25 m² kantoor- en kantineruimte, 42 m² vrije ruimte.

Op verdieping een bovenwoning, ca. 80 m², ruim 200 m² winkelverkoopruimte, ruime bergzolder, ca. 98 m² en magazijnruimte, 22 m².

Het winkel/werk/woonpand ligt op loopafstand van de grote supermarkt en kort bij 2 jachthavens en recreatieterreinen bij het Eiland van Maurik. Maurik heeft ruim 4.100 inwoners, komende jaren wordt uitbreiding voorzien van het aantal woningen en bedrijven.

De provinciale weg N 320 ligt op 1100 m¹, korte verbindingen met snelwegen A15 en A2.

Het pand heeft op eigen terrein ca. 18 parkeerplaatsen. Laad- en losmogelijkheden aan zijkant en achterzijde. Parkeercapaciteit kan op eigen terrein worden vergroot. Ook de Prinses Marijkelaan heeft parkeergelegenheid.

Indeling
Begane grond
Winkeltoegang aan Prinses Marijkelaan, frontbreedte ruim 12 m¹, 1e verkoopruimte 160 m² met balie/toonbank, vaste trap naar verdieping, werkkast, 3 magazijnvertrekken (57 m²) en CV-ruimte.

Tussenlid met trap naar verdieping en 2e verkoopruimte (116 m²), fraaie oude vloer op oude zwaar eiken moerbalken, hoogte ca. 2.85 m met toilet en speelhoek, winkelmagazijnruimte (ca. 110 m²), hoogte 2.50 m, overheaddeur 3 m breed, hoogte 2.40 m, kantoor (13 m²), kantine (12,5 m²) met keukenblokje met close-in boiler, werkplaats (80 m²) trap naar bergzolder. Werkplaats met werkbank en 2,5 m brede deur, hoogte ca. 2,44 m. Scheidingswanden tussen winkelmagazijn, kantoor, kantine en werkplaats (samen ca. 215 m²) eenvoudig te verwijderen/makkelijk anders onder te verdelen.
Noordelijk van de 3e winkelruimte een afgesloten vrije ruimte van 42,5 m², kan worden samengevoegd met verkoopruimte 3. Aan noordoostzijde ruime trapopgang naar de bovenwoning.

Verdieping
Bovenwoning, ruime overloop, vaste kast, toilet, kookhoek met CV, elektrische boiler en bergruimte, woonkamer (ca. 33 m²), 2 slaapkamers (ca. 18 m² en 9 m²), douchecabine.
Twee trapopgangen naar 3e verkoopruimte (ca. 71 m²), tussenlid met bordestrap, doorloop naar 4e verkoopruimte (ca. 116 m²), deur naar bergzolder (ca. 98 m²). Zolderruimte (22 m²) bereikbaar via vaste trap vanuit de vrije ruimte op begane grond.

Bestemming
Bestemmingsplan Kernen Buren, vastgesteld op 25 juni 2013. Bestemmingsplan nog niet onherroepelijk.

Overwegend bestemming "Centrum", daarbinnen passen detailhandel- en bedrijven, zakelijke- en maatschappelijke dienstverlening, openbare en bijzondere doeleinden; doeleinden van handel en bedrijf binnen bepaalde bandbreedte (categorie 2), bijbehorende bewoning incl. mantelzorg en/of aan huis gebonden beroep of bedrijf en bijbehorende doeleinden.

Het onbebouwde achtererf heeft de bestemming Tuin-Gaarde. Plantenkasjes en verblijven voor huisdieren zijn onder condities toegestaan. Wij beschikken over meer informatie.
Bijzonderheden
- Sfeervol deels rietgedekt dorpspand met ruime gebruiksmogelijkheden.
- Bijna geheel cementdekvloeren op de begane grond, houten verdiepingsvloeren met
grotendeels prachtige en sfeervolle balk- en spantconstructie.
- Dubbele bemetering; voor bovenwoning tussenmeters voor gas en elektriciteit.
- Verwarming met CV-ketels merendeels met radiatoren, deels heaters.
- Warmwater via twee boilers (bovenwoning en kantine).
- Dak van 2e verkoopruimte, tussenbouw, winkelmagazijn en werkplaats geïsoleerd.
- Alarminstallatie, tevens camera's met beeldschermen.
- 3 garageboxen aan westzijde van erftoegangsweg hebben recht van uitweg.
- Enkele erfdienstbaarheden in kader van burenrecht, detailinformatie via de makelaar.

Oplevering
In overleg.
Nabijgelegen:
Gerelateerd aanbod:
Geen gerelateerd aanbod gevonden.
Contactgegevens:


Geerstraat 8, 6651 CA Druten
Telefoon: 0487-512147
E-mail: raadgevers@delorijn.nl
Internet: raadgevers.delorijn.nl