0487-512147 raadgevers@delorijn.nl Geerstraat 8, 6651 CA Druten Postbus 145 6650 AC Druten

Prinses Marijkelaan 35 MAURIK

Deze woning is onlangs door ons verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Bovenwoning
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1847
Ligging  :  In centrum
Woonoppervlakte  :  80 m²
Inhoud  :  300 m³
Totaal aantal kamers  :  3
Overige ruimte  :  provisieruimte
Omschrijving:
Multifunctioneel zakenpand op goede locatie aan winkel/woonstraat
Te koop en te huur ook in gedeelten

Algemeen
Op goede locatie aan winkel/woonstraat in centrum van Maurik gelegen multifunctioneel zakenpand met in ± 925 m² verhuurbaar vloeroppervlak plus ± 80 m² bovenwoning op perceel van ± 1.800 m² met ruime bestemmingsplanmogelijkheden.

Op de begane grond ruim 290 m² winkelverkoopruimte, ± 167 m² magazijnruimte, 80 m² werkplaatsruimte, 25 m² kantoor- en kantineruimte, 42 m² vrije ruimte;

Op verdieping een bovenwoning van ± 80 m², ruim 200 m² winkelverkoopruimte, ruime bergzolder van ± 98 m² en magazijnruimte van 22 m².

Het winkel/werk/woonpand ligt op loopafstand van de grote supermarkt en op korte afstand van 2 jachthavens en recreatieterreinen bij het Eiland van Maurik. Maurik heeft ruim 4.100 inwoners, voor komende jaren wordt behoorlijke uitbreiding van aantal woningen en bedrijven voorzien.

De provinciale weg N 320 ligt op 1100 m¹, korte verbindingen met snelwegen A15 en A2.

Het pand heeft op eigen terrein ± 18 parkeerplaatsen voor personenauto's. Laad- en losmogelijkheden aan zijkant en achterzijde. Parkeercapaciteit kan op eigen terrein worden vergroot. Ook de Prinses Marijkelaan heeft parkeergelegenheid.

Indeling
Begane grond
Winkeltoegang aan Prinses Marijkelaan, frontbreedte van ruim 12 m¹, 1e verkoopruimte 160 m² met balie/toonbank, vaste trap naar verdieping, werkkast, 3 magazijnvertrekken (57 m²) en CV-ruimte.

Tussenlid met trap naar verdieping en 2e verkoopruimte (116 m²), fraaie oude vloer op oude zwaar eiken moerbalken, hoogte ± 2.85 m met toilet en speelhoek, winkelmagazijnruimte (± 110 m²), hoogte 2.50 m, overheaddeur 3 m. breed, hoogte 2.40 m, kantoorvertrek (13 m²), kantine (12,5 m²) met keukenblokje met close-inn boiler, werkplaats (80 m²) trap naar bergzolder; Werkplaats met werkbank en 2,5 m brede toegangsdeur, hoogte ± 2,44 m. Scheidingswanden tussen winkelmagazijn, kantoor, kantine en werkplaats (samen ± 215 m²) eenvoudig te verwijderen/kunnen makkelijk anders worden onderverdeeld.
Noordelijk van de 3e winkelruimte een afgesloten vrije ruimte van 42,5 m², kan worden samengevoegd met verkoopruimte 3. Aan noordoostzijde een ruime trapopgang naar de bovenwoning.
Verdieping
Bovenwoning, ruime overloop, vaste kast, toilet, afgescheiden kookhoek met CV, elektrische
boiler- en bergruimte, woonkamer (± 33 m²), 2 slaapkamers (± 18 m² en 9 m²), douchecabine.
Twee trapopgangen naar 3e verkoopruimte (± 71 m²), tussenlid met bordestrap, doorloop naar 4e
verkoopruimte (± 116 m²), deur naar bergzolder (± 98 m²). Zolderruimte (22 m²) bereikbaar met
vaste trap vanuit de vrije ruimte op begane grond.

Bestemming
Bestemmingsplan Kernen Buren, vastgesteld door de gemeenteraad van Buren op 25 juni 2013. Bestemmingsplan nog niet onherroepelijk.

Overwegend bestemming "Centrum", daarbinnen passen detailhandel- en bedrijven, zakelijke- en maatschappelijke dienstverlening, openbare en bijzondere doeleinden; doeleinden van handel en bedrijf binnen bepaalde bandbreedte (categorie 2), bijbehorende bewoning incl. mantelzorg en/of aan huis gebonden beroep of bedrijf en bijbehorende doeleinden.

Het onbebouwde achtererf heeft de bestemming Tuin-Gaarde. Plantenkasjes en verblijven voor huisdieren zijn onder condities toegestaan. Wij beschikken over meer informatie.

Bijzonderheden
• Sfeervol deels rietgedekt dorpspand met ruime gebruiksmogelijkheden.
• Bijna geheel cementdekvloeren op de begane grond, houten verdiepingsvloeren met
grotendeels prachtige en sfeervolle balk- en spantconstructie.
• Dubbele bemetering voor nutsvoorzieningen; voor bovenwoning tussenmeters voor gas en
elektriciteit.
• Verwarming met CV-ketels merendeels met radiatoren, deels heaters.
• Warmwater via twee boilers (bovenwoning en kantine).
• Dak van 2e verkoopruimte, tussenbouw, winkelmagazijn en werkplaats geïsoleerd.
• Alarminstallatie voor hele object, tevens enkele camera's met beeldschermen.
• 3 garageboxen aan westzijde van erftoegangsweg hebben recht van uitweg.
• Enkele erfdienstbaarheden in kader van burenrecht, detailinformatie via de makelaar.

Oplevering
In overleg.
Nabijgelegen:
Gerelateerd aanbod:
Geen gerelateerd aanbod gevonden.
Contactgegevens:


Geerstraat 8, 6651 CA Druten
Telefoon: 0487-512147
E-mail: raadgevers@delorijn.nl
Internet: raadgevers.delorijn.nl