0487-512147 raadgevers@delorijn.nl Geerstraat 8, 6651 CA Druten Postbus 145 6650 AC Druten

Rijweg 29 WAARDENBURG

Deze woning is onlangs verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Vrijstaande woning
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1956
Ligging  :  Aan rustige weg, buiten bebouwde kom, landelijk gelegen, open ligging, vrij uitzicht
Energielabel  :  Klasse G
Woonoppervlakte  :  73 m²
Perceeloppervlakte  :  2.541 m²
Inhoud  :  310 m³
Totaal aantal kamers  :  5
Tuin  :  Aan te leggen, zuidwest, 20 x 27 m
Parkeergelegenheid  :  Carport
Overige ruimte  :  provisieruimte
Omschrijving:
VERKOOP BIJ INSCHRIJVING!!!

Woning en bijgebouwen op een kavel van circa 2.541 m² of 18.020 m².
Eventueel nog met extra tegenoverliggend weiland van 18.095 m².

Vraagprijs:
• Bij een kavel van circa 2.541 m²: € 225.000,-- k.k.
• Bij een kavel van 18.020 m²: € 350.000,-- k.k.
• Extra weiland van 18.095 m²: € 145.000,-- k.k.

Algemeen:
Wonen in alle rust en ruimte tussen Waardenburg en Meteren waarbij de keuze wordt geboden voor een kaveloppervlakte van circa 2.541 m² of 18.020 m² of zelfs een totale oppervlakte van 36.115 m² wanneer het tegenoverliggende weiland wordt meegekocht.

Het betreft een eenvoudige vrijstaande woning waarbij een grootschalige renovatie of afbraak en nieuwbouw dient plaats te vinden. Daarnaast zijn er nog enkele schuurtjes aanwezig. De foto's en plattegronden geven een goed inzicht hierbij.

Na een drukbezochte kijkmiddag op vrijdag 20 oktober jl. is besloten om een tweede gelegenheid voor een bezichtiging te bieden. Op vrijdag 10 november van 15.00 uur tot 17.00 uur zijn de woning, schuurtjes en weilanden weer toegankelijk. De geïnteresseerden worden daarna in de gelegenheid gesteld een schriftelijke bieding uit te brengen voor woensdag 29 november 12.00 uur, waarna de enveloppen besloten worden geopend en de biedingen zullen worden besproken met de verkoper. Zodra verkoper een keuze heeft gemaakt of en aan wie gegund zal worden ontvangen inschrijvers bericht of zij al dan niet koper zijn geworden.

Er kan geboden worden op de volgende kavels:

1. de woning Rijweg 29 te Waardenburg met verdere aanhorigheden en gedeelte van het weiland, groot circa 0.25.41 ha.

2. de woning Rijweg 29 te Waardenburg met verdere aanhorigheden en volledige weiland, gezamenlijk groot 1.80.20 ha.

3. de woning Rijweg 29 te Waardenburg met verdere aanhorigheden en weilanden, gezamenlijk groot 3.61.15 ha.

4. het gedeeltelijke weiland nabij Rijweg 29 te Waardenburg, groot circa 1.54.79 ha.

5. het weiland tegenover Rijweg 29 te Waardenburg, groot 1.80.95 ha.

Voor iedere kavel is een afzonderlijk een inschrijfbiljet beschikbaar met daarbij aangehecht de bijbehorende tekening.

Een model voor de bij de woning te hanteren koopovereenkomst, evenals voor het weiland bij een afzonderlijke verkoop, is uitgewerkt en als bijlage bij de brochure opgenomen. Geïnteresseerden kunnen daardoor kennis nemen van de voorwaarden waarbij de verkoop zal plaatsvinden, eventueel kunnen ook nadere voorwaarden op het inschrijfbiljet worden genoemd. Zoals het mogelijk gewenste financieringsvoorbehoud en het hierbij geldende bedrag, dit zal echter meegewogen worden in de keuze voor de gunning.

Planologie:
Het bestemmingsplan Buitengebied Neerijnen, veegplan 2017 is van toepassing. Ter plaatse van het bebouwde erf is daarbij de bestemming "Wonen" van toepassing en ter plaatse van het weiland de bestemming "Agrarisch".

Voor meer bestemmingsplaninformatie kunt u behalve ons of de website van de overheid www.ruimtelijkeplannen.nl, ook contact opnemen met de gemeente Neerijnen, bezoekadres Van Pallandtweg 11 in Neerijnen, telefoon 0418 – 656 565.

Bodem en asbest:
Door Verhoeven Milieutechniek B.V. zijn een verkennend bodem- en asbestonderzoek en asbestinventarisatie uitgevoerd. Deze hebben voor het bebouwde erf aanleiding gegeven tot het uitvoeren van een nader asbestonderzoek, waaruit is gebleken dat er saneringsmaatregelen dienen te worden genomen.

Circa 50 'vaste' kubieke meter grond en/of puin zal ontgraven, afgevoerd en gestort dienen te worden. Voor deze saneringskosten is een kostenraming van Verhoeven Milieutechniek B.V. beschikbaar (zie brochure) ter hoogte van
€ 15.000,-- exclusief BTW.

Betalingsrechten:
Bij het weiland zijn geen betalingsrechten beschikbaar.

Overige informatie:
- Alle vermelde maatvoeringen in de brochure, inclusief de tekeningen zijn indicatief en niet altijd exact.
- Ten aanzien van de juistheid van de kostenraming voor de saneringskosten worden geen garanties gegeven. Koper wordt hierbij nadrukkelijk gewezen op zijn onderzoeksplicht.

Nadere informatie en/of aanvraag inschrijfbiljetten:
De Lorijn raadgevers – makelaars o.g.
Postbus 145, 6650 AC Druten
0487 – 51 21 47
www.delorijn.nl
raadgevers@delorijn.nl


Aanvaarding in overleg.
Nabijgelegen:
Gerelateerd aanbod:
Geen gerelateerd aanbod gevonden.
Contactgegevens:


Geerstraat 8, 6651 CA Druten
Telefoon: 0487-512147
E-mail: raadgevers@delorijn.nl
Internet: raadgevers.delorijn.nl