0487-512147 raadgevers@delorijn.nl Geerstraat 8, 6651 CA Druten Postbus 145 6650 AC Druten

Voorstraat 66 LIENDEN

Deze woning is onlangs verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Vrijstaande woning
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1931-1944
Ligging  :  Landelijk gelegen, open ligging, vrij uitzicht
Energielabel  :  Klasse G
Woonoppervlakte  :  187 m²
Inpandige ruimte  :  56 m²
Perceeloppervlakte  :  4.350 m²
Inhoud  :  770 m³
Totaal aantal kamers  :  8
Aantal slaapkamers  :  5
Parkeergelegenheid  :  Aangebouwd steen
Overige ruimte  :  bijkeuken, toilet, hal
Omschrijving:
Vrijstaand woonobject aan de rand van de bebouwde kom met 4350 m² perceeloppervlak

U woont graag heerlijk vrij op een ruime kavel met een fantastisch landelijk uitzicht en toch in de bebouwde kom. Met winkels, scholen en andere voorzieningen op 5 minuten fietsen.
Misschien heeft u ook aardigheid in het houden van enkele paarden of schapen in het lommer van fruit- en notenbomen, of houdt u van tuinieren of klussen. Dan is dit object iets voor u!

De karakteristieke woning met aangebouwde schuur is in 1936 gebouwd. Daarachter staat een ruime dubbele garage/schuur die eind jaren tachtig van de vorige eeuw is gebouwd.
Door de omliggende tuin- en boombeplanting heeft de woning veel privacy.

Het object ligt in een lintbebouwing van Lienden naar Ommeren. Op steenworpafstand ligt het landschappelijk fraaie landgoed Den Eng.
Door de centrale ligging is het object goed ontsloten op de snelwegen A15, A2 en A12.
Er is een bushalte op minder dan 100 meter afstand van de woning.

Indeling woonhuis

Begane grond
Entree voorzijde woning met bordestrapopgang naar de verdieping en toegang tot de kelder;
Ruime L-vormige woonkamer van ruim 36 m² met eiken parketvloer en schouw met gasaansluiting; woonkeuken van 12,5 m² met hoekkeukenopstelling voorzien van inbouw vaatwasser, close-in boiler, gascomfort, koelkast en afzuigkap; bijkeuken met witgoedaansluitingen en toiletruimte.
Ruime achterentree, doorloop naar de tuin en de multifunctionele ruimte van 32 m² en vaste trap naar verdieping in de schuur; tevens toegang naar de dubbele garage/ schuur.

Verdieping
In de hoofdbouw een overloop met drie slaapkamers (± 16, 9 en 10 m²), waarvan twee met vaste kast, strijkkamertje, boilerruimte en badkamer met ligbad, vaste wastafel en toilet. Hierboven bevindt zich een lage vlieringzolder. Boven de multifunctionele ruimte in de oorspronkelijke schuur bevinden zich een kleine overloop en twee eenvoudige slaapkamers van respectievelijk 6,6 m² en 11,7 m².

Dubbele garage/schuur
Deze in 1988 uit stenen muren met houten topgevels opgetrokken dubbele garage/schuur heeft twee dubbele toegangsdeuren en een tegel- en klinkervloer.
Het lessenaarsdak is belegd met verzinkte golfplaten. Inwendig oppervlak 48 m². De grootste is 3.15 m en de kleinste hoogte 2.10 m.

Buitenruimten
Aan de oostelijke zijkant van de woning is samen met het gedeelte voor de woning, een bloemen-, heester- en bomenrijke tuin aangelegd met een tweetal vijvers, zitkuil, een overdekt zitje en eenvoudig terras.

Aan de westzijde van de inrit is een siertuinstrook aangelegd met aan het einde en voor de dubbele garage een met grind verharde parkeerruimte van ruim 60 m².

Achter de garage ligt een oud openlucht zwembad. Ook staat er een kippenschuurtje achter de parkeerruimte van ruim 8 m². Over beide voorzieningen moet een beslissing worden genomen over eventuele instandhouding.

Het object heeft een oppervlakte boomgaard/weiland van ongeveer 2.500 m².

Aan de noordzijde is er een prachtig weids uitzicht over weilanden (met koeien) en boomgaarden in de richting van de Utrechtse heuvelrug.

In de lintbebouwing waarvan dit object deel uit maakt, staan veel overwegend vrijstaande landelijk gelegen woningen.

Bestemming
Het object heeft als hoofdbestemming wonen voor de woning met aangebouwde ruimten met een totaal oppervlakte van ongeveer 600 m² en tuin voor de overige ± 3.750 m² van het perceel.
Ook zijn er enkele dubbelbestemmingen. Het zwembad valt onder het overgangsrecht.
De bouwdiepte van de woning mag tot 15 m. bedragen; het bebouwingspercentage mag tot 60% gaan. De bouwhoogte tot 12 meter en de goothoogte tot 6 meter.
Sloop van bebouwing is mogelijk na een verkregen omgevingsvergunning.
Mantelzorgwoningen zijn volgens het bestemmingsplan toegestaan binnen de bestemming wonen.
Voor meer bestemmingsplaninformatie kunt u ook de website van de overheid ruimtelijkeplannen.nl raadplegen of contact met ons opnemen.

Oppervlakten en inhoud gebouwen
• Gebruiksoppervlakte wonen begane grond: 118 m²
• Overige inpandige ruimte: kelder 8,1 m² en dubbele garage: 48 m²
• Gebruiksoppervlakte wonen verdieping: 69 m²
• Inhoud zonder garage/schuur: 645 m³
- waarvan hoofdbouw woning: 510 m³ incl. achterentree
- waarvan aangebouwde multifunctionele ruimte incl. verdieping: 135 m³
• Garage schuur: 125 m³
• Open lucht zwembad: 31 m² (7,75x 4 m¹) 1.20 m¹ diep
• Kippenschuurtje 8 m²

Overige informatie
• Alle vermelde maatvoeringen in deze brochure, inclusief de tekeningen zijn indicatief
• Energielabel G; woning heeft spouwmuren, deels dubbel glas, lichte dakisolatie
• C.V. installatie; ketel Remeha Avanta 35 c, bouwjaar 2014
• Pand behoeft extra onderhoud en afhankelijk van individuele woonwensen,
modernisering


Aanvaarding in overleg

Nabijgelegen:
Gerelateerd aanbod:
Geen gerelateerd aanbod gevonden.
Contactgegevens:


Geerstraat 8, 6651 CA Druten
Telefoon: 0487-512147
E-mail: raadgevers@delorijn.nl
Internet: raadgevers.delorijn.nl