0487-512147 raadgevers@delorijn.nl Geerstraat 8, 6651 CA Druten Postbus 145 6650 AC Druten

van Heemstraweg 28 BOVEN-LEEUWEN

Deze woning is onlangs verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Vrijstaande woning
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1906-1930
Ligging  :  Landelijk gelegen
Woonoppervlakte  :  140 m²
Perceeloppervlakte  :  4.550 m²
Inhoud  :  890 m³
Totaal aantal kamers  :  7
Aantal slaapkamers  :  2
Tuin  :  20 x 20 m
Parkeergelegenheid  :  Parkeerplaats
Overige ruimte  :  bijkeuken
Omschrijving:
Veel ruimte en op korte afstand van de centrumvoorzieningen

Tussen de dorpen Beneden-Leeuwen en Boven-Leeuwen gelegen vrijstaande woning met enkele schuren op een perceel van 4.550 m².

De schuren bieden veel ruimte voor dieren, auto's of andere hobby's.

Omschrijving:
Deze voormalige boerderij op een ruim perceel geeft veel vrijheid die hoort bij buitenaf wonen maar is toch nabij de centrumvoorzieningen van Beneden-Leeuwen en Druten gelegen. Ook de A15, A50 en A73 zijn vlot te bereiken.

De indeling van de woning is als volgt:
- Begane grond:
Entree bij de voordeur met toegang tot de woonkamer en een slaapkamer. Een leefkeuken met alle ruimte om als kloppend hart van de woning te fungeren, door een glaswand met schuifdeur afgescheiden van de woonkamer. Ruime entree bij de achterdeur met daarbij ook de toiletruimte, trapopgang en een bijkeuken met aangrenzende berging. De huidige opslag heeft dubbele openslaande tuindeuren en is dus eenvoudig als extra leefruimte in te richten, eventueel als afzonderlijke (mantelzorg)woonruimte, gezien het extra aanwezige keukentje met aangrenzend ook een badkamer met douche en toilet.

- Eerste verdieping:
Een overloop en slaapkamer met diverse kastruimten. De ruime bergzolder leent zich na verbouwing prima om bij de woning betrokken te worden.

Algemeen:
- Bouwjaar medio 1920
- Deels dubbel glas in houten kozijnen
- Rolluiken, voornamelijk elektrisch bedienbaar
- Bruto inhoud woning ± 890 m³
- Woonoppervlakte ± 140 m² die eenvoudig vergroot kan worden
- Overige inpandige ruimte ± 115 m²
- Externe bergruimte ± 445 m²
- Perceeloppervlak 4.550 m²

Bijzonderheden:
Achter de woning zijn diverse aaneen gebouwde opslag- en (voormalige) stalruimten aanwezig (op de plattegronden aangeduid met 43 m², 71 m² en 83,5 m²). Indien deze worden gesaneerd krijgt de woning een betere aansluiting op het weiland.

De grote stalruimte (290 m²) leent zich prima om na renovatie (nieuwe kap en eventueel ook gevelbekleding ter verfraaiing) te gebruiken als dierenverblijf, voor de stalling van auto's of andere hobby's.

Bij de gebouwen is sprake van asbesthoudende materialen. Een offerte voor de sanering hiervan evenals eventuele andere sloopwerkzaamheden is beschikbaar. Indien dit gewenst is kan een gesaneerde oplevering plaatsvinden.

Bestemming:
In het bestemmingsplan Buitengebied West Maas en Waal is ter plaatse van de tuin en gebouwen sprake van de bestemming 'Wonen', bij het achterliggende weiland betreft dit 'Agrarisch – Oeverwal'.

Voor meer bestemmingsplaninformatie kunt u behalve ons of de website van de overheid www.ruimtelijkeplannen.nl, ook contact opnemen met de gemeente West Maas en Waal, bezoekadres Dijkstraat 11 in Beneden-Leeuwen, telefoon 0487-599500.

Overige informatie:
- Op het perceel kadastraal bekend gemeente Wamel sectie H nummer 40 (groot 0.45.50 ha) is ten behoeve van de riolering bij het object een opstalrecht van toepassing voor de gemeente West Maas en Waal.De vermelde informatie is van algemene aard en niet meer dan een uitnodiging om in overleg te treden.
Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.
Nabijgelegen:
Gerelateerd aanbod:
Geen gerelateerd aanbod gevonden.
Contactgegevens:


Geerstraat 8, 6651 CA Druten
Telefoon: 0487-512147
E-mail: raadgevers@delorijn.nl
Internet: raadgevers.delorijn.nl