0487-512147 raadgevers@delorijn.nl Geerstraat 8, 6651 CA Druten Postbus 145 6650 AC Druten

Goudplevierweg 5 Almere

Prijs op aanvraag 

Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Provincie  :  Flevoland
Gemeente  :  Almere
Type  :  Agrarisch bedrijf
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Soort eigendom  :  volle eigendom
Status  :  Beschikbaar
Totaal hectare  :  1 ha 32 a 18 ca
Omvang  :  geheel perceel
Sectie  :  C
Perceel  :  947
Hectare  :  1
Are  :  32
Centiare  :  18
Omschrijving:
VERKOOP BIJ INSCHRIJVING
VOOR MEER INFORMATIE BELT U 0487-512147

In het plangebied Maakoosterwold (maakoosterwold.nl) van de gemeente Almere wordt de goed onderhouden woning (bwj. 1990 en later uitgebreid en gemoderniseerd) met voormalige ligboxenstal, kapschuur en ondergrond per inschrijving te koop aangeboden. Inhoud van de woning bedraagt ca. 900 m³. Nadere informatie over de inschrijving en inschrijfvoorwaarden worden u op verzoek per mail aangereikt.

Bestemming
De huidige planologische bestemming is Agrarisch. Uit ambtelijk (voor)overleg met het projectbureau Oosterwold is gebleken dat een verzoek tot herbestemming past binnen het ontwikkelbeleid van de gemeente. Na sloop van de ligboxenstal/kapschuur zal herontwikkeling met woningen tot de mogelijkheden kunnen gaan behoren. Een gegadigde zal na verwerving zelf met de gemeente de transformatie ter hand dienen te nemen.

De woning, opgetrokken in spouwmetselwerk is aan de binnenzijde voorzien van
stucwerk waarbij de begane grond is voorzien van natuursteen en de vloeren op de verdieping deels met laminaat, grind en hout. Het dak is gedekt met pannen en delen zijn voorzien van geïsoleerde dakplaten. De woonkamer op de begane grond is voorzien van een erker met zonwering.
De woning is voorzien van hardhouten kozijnen met dubbele beglazing. De verwarming van de woning vindt plaats met een gasgestookte Nefitexcellent combiketel uit 2004, waarvoor koper een huurovereenkomst voor een gastank zal dienen aan te gaan. De riolering is aangesloten op een septic tank.
De keuken bevat diverse inbouwapparatuur, waaronder koelkast en een stoomoven. Op de begane grond bevindt zich een moderne badkamer met ligbad en toilet, douchecabine en sauna en toilet.
Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers, een badkamer en een afzonderlijk toilet alsmede een grote slaap/kamer - kantoorruimte.
Nabijgelegen:
Gerelateerd aanbod:
Geen gerelateerd aanbod gevonden.
Contactgegevens:


Geerstraat 8, 6651 CA Druten
Telefoon: 0487-512147
E-mail: raadgevers@delorijn.nl
Internet: https://raadgevers.delorijn.nl