0487-512147 raadgevers@delorijn.nl Geerstraat 8, 6651 CA Druten Postbus 145 6650 AC Druten

Hogeweg 5 Nieuwaal

Deze woning is verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Vrijstaande woning met garage
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1966
Ligging  :  Buiten bebouwde kom, landelijk gelegen
Woonoppervlakte  :  1 m²
Perceeloppervlakte  :  1.391 m²
Inhoud  :  1 m³
Totaal aantal kamers  :  3
Aantal slaapkamers  :  2
Parkeergelegenheid  :  Parkeerplaats
Overig parkeren  :  op eigen terrein
Overige ruimte  :  bijkeuken, toilet, hal
Omschrijving:
VOORNEMEN TOT VERKOOP VAN WONING

Landelijk wonen in een ruime vrijstaande woning met veel potentie.

Op een landelijke locatie in het buitengebied van Nieuwaal bevindt zich deze vrijstaande woning met ruime aangebouwde schuur/garage en tuin op een perceel van circa 1.400 m² groot.

Het dorp Nieuwaal telt ongeveer 800 inwoners en is centraal gelegen in het oostelijke deel van de Bommelerwaard. Nieuwaal wordt gekenmerkt door de landelijke ligging aan de Waal met diverse natuur- en overstromingsgebieden in de omgeving als de Gamerense Waarden en de Breemwaard. In het dorp is een basisschool aanwezig. De overige dagelijkse voorzieningen zijn aanwezig in het naastgelegen dorp Gameren en de stad Zaltbommel. Door de ligging nabij de N322 (Van Heemstraweg) zijn de snelwegen A2 en A15 eenvoudig te bereiken.

De woning is in 1966 gebouwd en verkeerd in een redelijke bouwkundige- als ook onderhoudsstaat. De tuin is ruimtelijk aangelegd en bestaat voornamelijk uit gazon omzoomd met struweel en enkele solitaire bomen. De erfverharding bestaat voornamelijk uit betonklinkers. Voor extra opslag is aan de achterzijde van de woning een aangebouwde schuur/garage aanwezig.

Planologie
In het provinciale “Inpassingsplan Tuinbouw Bommelerwaard” is de woning aangeduid als een “agrarische bedrijfswoning”. Op dit moment is een procedure in voorbereiding conform artikel 3.6.1 van dit inpassingsplan om de aanduiding “voormalige agrarische bedrijfswoning” (VAB), in de volksmond ook wel plattelandswoning genoemd, te realiseren.

De woning hoorde voorheen als bedrijfswoning tot het glastuinbouwbedrijf. Dit bedrijf is inmiddels grotendeels gesloopt. Op termijn zal een nieuw glastuinbouwcomplex achter de woning worden opgericht. Door het toekennen van de aanduiding “voormalige agrarische bedrijfswoning” wordt bewoning door anderen dan de betrokkenen bij het bedrijf mogelijk gemaakt. De bewoners van de woning dienen wel de bedrijfsactiviteiten van het nog te realiseren glastuinbouwbedrijf te gedogen. Voor nadere informatie over VAB-woningen kunt u contact opnemen met de gemeente Zaltbommel.

Bijzonderheden
- asbesthoudende materialen toegepast in woning en schuur/garage;
- woning behoeft mede gezien bouwkundige- als ook onderhoudsstaat enig onderhoud;
- voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein;
- alle vermelde maatvoeringen zijn indicatief, aangezien de definitieve meting van het vastgoed nog niet heeft plaatsgevonden.

Overige informatie
Alle verstrekte informatie moet uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg en/of het doen van een financieel voorstel. Verkoper stelt uitdrukkelijk dat een verkoop niet eerder tot stand komt dan nadat niet alleen over de hoofdzaken (prijs e.d.), maar ook over de details (oplevering e.d.) overeenstemming is bereikt.

Informatieplicht
Koper heeft een eigen informatieplicht ter zaken alle onderwerpen die voor hem of haar van belang (kunnen) zijn. Dat geldt zeker voor bestemmingen, bestemmingsplannen, bouwverordeningen, e.d. De in deze verkoopinformatie vermelde gegevens zijn zo zorgvuldig mogelijk samengesteld. Worden er toch onjuistheden geconstateerd, dan kunnen daar geen rechten of aanspraken aan worden ontleend. De Lorijn raadgevers o.g. aanvaardt geen aansprakelijkheid voor onjuistheden in en onvolledigheden van de opgenomen informatie, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.

Nadere informatie:
De Lorijn raadgevers o.g.
Tel.: 0487-512147
E-mail: raadgevers@delorijn.nl
Website: www.delorijn.nl
Nabijgelegen:
Gerelateerd aanbod:
Geen gerelateerd aanbod gevonden.
Contactgegevens:


Geerstraat 8, 6651 CA Druten
Telefoon: 0487-512147
E-mail: raadgevers@delorijn.nl
Internet: https://raadgevers.delorijn.nl