0487-512147 raadgevers@delorijn.nl Geerstraat 8, 6651 CA Druten Postbus 145 6650 AC Druten

Valburgseweg 41 Elst

Deze woning is onder bod
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Geschakelde 2/1 kapwoning
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Onder bod
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1906-1930
Ligging  :  In centrum
Energielabel  :  Klasse F
Woonoppervlakte  :  121 m²
Perceeloppervlakte  :  900 m²
Inhoud  :  541 m³
Totaal aantal kamers  :  6
Aantal slaapkamers  :  3
Tuin  :  Verwaarloosd, zuid, 15 x 26 m
Parkeergelegenheid  :  Carport
Overig parkeren  :  op eigen terrein
Overige ruimte  :  bijkeuken, toilet, berging
Omschrijving:
Karakteristieke helft van een dubbele woning met ruime uitbreidingsmogelijkheden op een kavel van circa 900 m² te midden van het centrum van Elst.

Op basis van het bestemmingsplan Elst is het mogelijk tot 120 m² aan aan-/uitbouwen, bijgebouwen en overkappingen te realiseren.
Daardoor kan op deze locatie door u een unieke woning gerealiseerd worden naar eigen indeling. Dat maakt het mogelijk dat de tuin volledig onderdeel wordt van uw woongenot.

LET OP: Deze woning wordt u aangeboden met een aantrekkelijke 'bieden vanaf'-prijs van € 442.500,- k.k. Biedingen boven deze genoemde vanaf-prijs worden door verkoper in overweging genomen.
Verkoper behoudt de mogelijk voor ingeval er meerdere kandidaat kopers zijn, de woning per inschrijving te verkopen.

De woning, welke dient te worden gemoderniseerd, is omstreeks 1920 en in verschillende fases (uit)gebouwd. Het geheel heeft een inhoud van ca. 541 m³ en een woonoppervlakte van ca. 120 m². Op het perceel bevindt zich verder een vrijstaande schuur met aangrenzende overkapping, die ook is te gebruiken als hobbyruimte/atelier.

De ligging is uniek: op loopafstand zijn alle centrumvoorzieningen zoals supermarkt, horecagelegenheden, basisscholen, kinderopvang en openbaarvervoervoorzieningen aanwezig.

INDELING
Kelder: praktische en droge provisiekelder met opbergmogelijkheden.

Begane grond: entree met meterkast, woonkamer met aansluitend een woonkeuken, toilet, bijkeuken en aansluitend een berging.

1e verdieping: overloop, ouderslaapkamer, 2 kleinere slaapkamers en gedateerde badkamer.

Bergvliering: Vliering te bereiken middels vlizotrap.

Tuin: De tuin met ligging op het zuiden, heeft vanaf de huidige achtergevel een diepte van ca. 26 meter. Deze groene leefomgeving in het centrum van Elst biedt veel privacy. Vanwege de ruime kavel met een oppervlakte van circa 900 m² is het mogelijk om meerdere auto's te parkeren op eigen terrein.

PLANOLOGIE
De woning met omvangrijke tuin valt binnen het bestemmingsplan Elst en heeft de bestemming 'Wonen' met ter plaatse van het hoofdgebouw de aanduiding 'bouwvlak'. De vigerende planologie biedt de mogelijkheid om buiten het 'bouwvlak' ter plaatse van het 'erf' maximaal 120 m² aan aan-/uitbouwen, bijgebouwen en overkappingen op te richten. Aanvullende eis hierbij is dat het erf maximaal 50% mag worden bebouwd en dat de reeds aanwezige bebouwing in mindering dient te worden gebracht op de reeds aanwezige bebouwde vierkante meters.

OVERIGE INFORMATIE
• Alle vermelde maatvoeringen in deze aanbiedingstekst, inclusief tekeningen zijn indicatief en niet altijd exact;
• De vermelde informatie is van algemene aard en niet meer dan een uitnodiging om in overleg te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen dan ook geen rechten worden ontleend;
• Asbestclausule, ouderdomsclausule en clausule niet bewoond door eigenaar worden in de koopovereenkomst opgenomen;
• Aanvaarding van het object op korte termijn en in overleg met verkopende partij.
Nabijgelegen:
Gerelateerd aanbod:
Geen gerelateerd aanbod gevonden.
Contactgegevens:


Geerstraat 8, 6651 CA Druten
Telefoon: 0487-512147
E-mail: raadgevers@delorijn.nl
Internet: https://raadgevers.delorijn.nl