0487-512147 raadgevers@delorijn.nl Geerstraat 8, 6651 CA Druten Postbus 145 6650 AC Druten

Bernhardstraat/Enggraaf 0 ong HAAFTEN

Koopprijs vanaf € 176.000 k.k.

Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Bouwgrond
Bouwtype  :  Nieuwbouw
Status  :  Beschikbaar
Aanvaarding  :  in overleg
Ligging  :  Aan rustige weg, in woonwijk
Perceeloppervlakte  :  21.091 m²
Omschrijving:
Welstandsvrije Bouwkavels te Haaften Noord

Centraal tussen Utrecht en Den Bosch, ten westen van de A2 en op korte afstand van de Waal wordt de nieuwe woonwijk Haaften Noord gebouwd.

Aan de noordelijke rand van de woonwijk liggen zeven beschikbare welstandsvrije bouwkavels.

Een mooie kans om op een prachtige plek uw eigen droomhuis te bouwen.

De kavels liggen op een gunstige locatie aan de rand van Haaften. Op steenworp afstand en binnen de wijk Haaften Noord ligt het in 2012 gerealiseerde multifunctionele centrum met daarin twee basisscholen, een sporthal, buitenschoolse opvang, een bibliotheek en een peuterspeelzaal. Op loopafstand ligt het centrum van Haaften met voorzieningen als een supermarkt, geldautomaat, cafetaria en een café. Ook ligt het prachtige natuurgebied de Crobsche waard op loopafstand. Aansluitend aan de achterzijde van de percelen wordt een groenzone met waterberging gerealiseerd.

De kavels worden verkocht door middel van een openbare inschrijvingsprocedure en hebben voorlopige oppervlaktematen tussen de 640 m² tot 890 m². Deze maatvoering is niet definitief. Daaruit volgt dat met potentiële kopers afstemming plaats kan vinden voor wijziging van de oppervlaktematen.

Geïnteresseerden kunnen hun belangstelling kenbaar maken via het inschrijfformulier van de gemeente. Bij de inventarisatie wordt gekeken naar de datum van aanmelding, de voorkeurslocaties en gewenste maatvoering. Vervolgens wordt contact met u opgenomen om eventueel een verkennend gesprek in te plannen.


Nabijgelegen:
Gerelateerd aanbod:
Geen gerelateerd aanbod gevonden.
Contactgegevens:


Geerstraat 8, 6651 CA Druten
Telefoon: 0487-512147
E-mail: raadgevers@delorijn.nl
Internet: https://raadgevers.delorijn.nl