0487-512147 raadgevers@delorijn.nl Geerstraat 8, 6651 CA Druten Postbus 145 6650 AC Druten

Liesveldsesteeg 0 ong BRAKEL

Deze woning is onlangs verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Bouwgrond
Bouwtype  :  Nieuwbouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  2019
Ligging  :  Aan rustige weg, buiten bebouwde kom, landelijk gelegen, open ligging, vrij uitzicht
Perceeloppervlakte  :  668 m²
Omschrijving:
Landelijk gelegen bouwkavels met ruime ontwikkelingsmogelijkheden

Algemeen
Aan de oostzijde van Brakel bevindt zich het plan Liesveldsesteeg, bestaande uit vier landelijk gelegen bouwkavels met ruime ontwikkelingsmogelijkheden voor maximaal twee 2-onder-1-kapwoningen (vier eengezinswoningen) of twee vrijstaande woningen, afhankelijk van de gekozen kavelindeling.

Brakel ligt in het westelijke deel van de Bommelerwaard. Het dorp telt ruim 3.000 inwoners en beschikt over alle dagelijkse voorzieningen en maar liefst twee basisscholen. Door de landelijke ligging aan de Waal en nabij Slot Loevestein en Buitenpolder Het Munnikenland is het een prachtige omgeving om te wandelen en fietsen.

Kortom: zoekt u de combinatie van uw eigen woning ontwikkelen, landelijk wonen en dat alles op korte afstand van voorzieningen, dan zijn de bouwkavels in het plan Liesveldsesteeg wellicht iets voor u.

Plan Liesveldsesteeg
Aan de noordzijde van de Liesveldsesteeg zijn vier landelijk gelegen bouwkavels gesitueerd. De bouwkavels met ieder een oppervlakte van circa 668 m² bieden plaats aan twee 2-onder-1-kapwoningen of twee vrijstaande woningen. Wanneer u kiest voor een 2-onder-1-kapwoning kunt u in samenspraak met uw toekomstige buren werken aan een mooi eindresultaat. Door de aankoop van twee bouwkavels krijgt u de beschikking over een zeer ruime kavel van maar liefst 1.336 m² voor de realisatie van een vrijstaande woning.

De koper is vrij in de keuze van architect en aannemer en heeft derhalve de vrijheid om naar eigen inzicht een bouwplan in te dienen. De kavels worden bouwrijp aangeboden, waarbij de benodigde nutsvoorzieningen in de Liesveldsesteeg aanwezig zijn. Tot de kosten koper behoort ook de omzetbelasting (21%) over de verkochte bouwkavel.

Bestemmingsplan en richtlijnen
Om het plan Liesveldsesteeg mogelijk te maken is het bestemmingsplan aangepast. Het 'Wijzigingsplan Liesveldsesteeg' is op 23 mei 2017 vastgesteld door het college van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Zaltbommel en vervolgens onherroepelijk in werking getreden. De bouwkavels hebben in dit wijzigingsplan de bestemming 'Wonen'. Voor nadere informatie omtrent het bestemmingsplan kunt u de website van de overheid (Ruimtelijkeplannen) raadplegen.


Met betrekking tot de mogelijkheden in het bestemmingsplan kunnen o.a. de navolgende bouwmogelijkheden worden teruggelezen:
• 2-onder-1-kapwoning inhoud: max. 600 m³, exclusief vergunningsvrije mogelijkheden
• Vrijstaande woning inhoud: max. 750 m³, exclusief vergunningsvrije mogelijkheden
• Bijgebouwen max. 100 m²

Welstandvoorschriften
De welstandsnota, opgesteld door de gemeente Zaltbommel, dient bij de ontwikkeling in acht te worden genomen.

Agrarische cultuurgrond
Aan de achterzijde van de bouwkavels is een agrarisch perceel gelegen met een oppervlakte van ruim 2 hectare dat als uitbreiding van de kavels kan worden aangekocht. Het agrarische perceel is op dit moment in gebruik als bouwland. Op dit perceel is geen omzetbelasting (21%) maar overdrachtsbelasting verschuldigd. Onder omstandigheden is vrijstelling van overdrachtsbelasting mogelijk.

Reeds in eerste fase verkocht
- kavel 1: 815 m²
- kavel 2: 815 m²

Huidige verkoopstatus
- kavel 3: 668 m² (VERKOCHT)
- kavel 4: 668 m² (VERKOCHT)
- kavel 5: 668 m² (VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD)
- kavel 6: 668 m² (VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD)
- landbouwgrond: 2.31.68 ha (VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD)

Overige informatie
- alle vermelde maatvoeringen zijn indicatief en kunnen geen rechten aan worden ontleend;
- aanvaarding in overleg.

Nabijgelegen:
Gerelateerd aanbod:
Geen gerelateerd aanbod gevonden.
Contactgegevens:


Geerstraat 8, 6651 CA Druten
Telefoon: 0487-512147
E-mail: raadgevers@delorijn.nl
Internet: https://raadgevers.delorijn.nl