0487-512147 raadgevers@delorijn.nl Geerstraat 8, 6651 CA Druten Postbus 145 6650 AC Druten

Liesveldsesteeg 30 Brakel

Deze woning is onlangs verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Vrijstaande woning met garage
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1985
Ligging  :  Aan rustige weg, buiten bebouwde kom, landelijk gelegen, vrij uitzicht
Woonoppervlakte  :  115 m²
Inpandige ruimte  :  43 m²
Perceeloppervlakte  :  645 m²
Inhoud  :  582 m³
Totaal aantal kamers  :  4
Aantal slaapkamers  :  3
Parkeergelegenheid  :  Aangebouwd steen
Overig parkeren  :  op eigen terrein
Overige ruimte  :  toilet, tochtportaal, hal
Omschrijving:
Landelijk wonen in een karakteristieke woning met veel potentie.

Algemeen
Op een landelijke locatie in het buitengebied van Brakel bevindt zich deze vrijstaande woning met ruime aangebouwde garage, berging en tuin op een perceel van circa 645 m² groot.

Brakel ligt in het westelijke deel van de Bommelerwaard. Het dorp telt ruim 3.000 inwoners en beschikt over alle dagelijkse voorzieningen en maar liefst twee basisscholen. Door de landelijke ligging aan de Waal en nabij Slot Loevestein en Buitenpolder Het Munnikenland is het een prachtige omgeving om te wandelen en fietsen. Door de ligging nabij de N322 (Van Heemstraweg) zijn de snelwegen A2, A27 eenvoudig te bereiken. De A15 ligt op ongeveer 4,5 km afstand (met veerpont Brakel-Vuren).

Woning
Door de ligging en situering aan de rustige Liesveldsesteeg, op enige afstand van de dijk is er sprake van een prettige leefomgeving. De woning is in 1985 gebouwd en verkeert in een goede bouwkundige staat.

Begane grond
Aan de zijkant van de woning is de overdekte entree gelegen, die toegang biedt tot de centrale hal. De hal biedt toegang tot de woonkamer aan de voorzijde van de woning die is voorzien van een houtkachel. Vanuit de hal is tevens de badkamer (o.a. wastafel, ligbad en douche) en separaat toilet te bereiken. Aan de achterzijde van de woning is een slaapkamer gesitueerd en de ruim uitgevoerde keuken. Een tussenportaal grenzend aan de keuken maakt het mogelijk om binnendoor naar de aangebouwde garage te lopen. De garage biedt plaats voor één auto en beschikt over een zolderverdieping. Tevens zijn hier de witgoedaansluitingen aanwezig.

Verdieping
Op de verdieping is een centrale overloop aanwezig welke toegang geeft tot twee slaapkamers (uitbreiding van aantal slaapkamers mogelijk). Tevens is er een bergruimte aanwezig waar de cv-installatie is gesitueerd.

Tuin
De tuin is ruimtelijk aangelegd en bestaat voornamelijk uit een gazon omzoomd met hagen. De erfverharding bestaat uit betontegels en -klinkers. Voor extra opslag is er nog een berging aan de achterzijde van de garage aanwezig.

Planologie
In het provinciale "Inpassingsplan Tuinbouw Bommelerwaard" is de woning aangeduid als "voormalige agrarische bedrijfswoning" (VAB). In de volksmond ook wel plattelandswoning genoemd.
Deze woning hoorde voorheen als bedrijfswoning bij een glastuinbouwbedrijf, dat inmiddels is gesloopt en samen met andere gesloopte bedrijven is vervangen door het nieuwe er achter gelegen bedrijf. De woning heeft ten tijde van de realisatie van het nieuwe glastuinbouwbedrijf de aanduiding voormalige agrarische bedrijfswoning gekregen, waardoor bewoning door anderen dan de betrokkenen bij het bedrijf mogelijk is gemaakt. De bewoner van de woning dient wel de bedrijfsactiviteiten van het achterliggende bedrijf te gedogen. Voor nadere informatie over VAB-woningen kunt u contact opnemen met de gemeente Zaltbommel.

Bijzonderheden
- totale bruto inhoud 582,4 m³;
- asbesthoudende materialen toegepast als dakafwerking op de garage;
- woning is nog gedeeltelijk voorzien van enkelglas;
- woning is geheel geïsoleerd;
- woning behoeft enig onderhoud;
- cv-installatie Vaillant ecoTEC classic;
- voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

Overige informatie
- alle vermelde maatvoeringen inclusief de plattegronden zijn indicatief en kunnen geen rechten aan worden ontleend;
- aanvaarding in overleg.
Nabijgelegen:
Gerelateerd aanbod:
Geen gerelateerd aanbod gevonden.
Contactgegevens:


Geerstraat 8, 6651 CA Druten
Telefoon: 0487-512147
E-mail: raadgevers@delorijn.nl
Internet: https://raadgevers.delorijn.nl