0487-512147 raadgevers@delorijn.nl Geerstraat 8, 6651 CA Druten Postbus 145 6650 AC Druten

Rooijsestraat 14 Dreumel

Deze woning is onlangs verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Boerderij
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1931-1944
Ligging  :  Aan rustige weg
Woonoppervlakte  :  132 m²
Inpandige ruimte  :  160 m²
Externe bergruimte  :  312 m²
Perceeloppervlakte  :  24.702 m²
Inhoud  :  1.289 m³
Totaal aantal kamers  :  5
Aantal slaapkamers  :  4
Overige ruimte  :  bijkeuken, douche, toilet
Omschrijving:
Aan de Rooijsestraat 14 in Dreumel staat de langgevelboerderij met aangrenzende houten kapschuur te koop. De ruime woning, het verharde erf en de grote kweekkas hebben een agrarische bestemming en grenzen aan ruim 2 hectare landbouwgrond. Deze grond is geschikt voor fruitteelt, boomteelt of behoud grasland.

De locatie biedt ruime mogelijkheden voor de vestiging van een kwekerij, boomteelt, hoveniersbedrijf of andere agrarische activiteiten mits passend in de woonomgeving. Omzetting naar wonen behoort ook tot de mogelijkheden, mits de achterliggende landbouwgrond bereikbaar blijft.

Woning
De woning met schuur is gebouwd omstreeks 1934 en later nog diverse malen verbouwd. De woning beschikt over een keuken, woonkamer, hal, twee slaapkamers op zolder en twee slaapkamers welke gerealiseerd zijn in het voormalig stalgedeelte. Woonoppervlakte boven en beneden samen ongeveer 110 m².
Grenzend aan de woning is een ruime schuur/ berging (70 m²) met een verdiepingsvloer boven de deel. Deze schuur is voorzien van houten deuren en van een betonvloer. De kap is met pannen gedekt, en niet onderschoten.

Begane grond
Voordeur, met hal, toegang tot woonkamer en keuken en met trapopgang naar de 1e verdieping. Woonkamer in L-vorm met schouw. Eenvoudige keuken voorzien van dubbele spoelbak en losse apparatuur. Warm watervoorziening middels CV-combiketel (2012). Vanuit de keuken is er toegang tot de kelderruimte en tot de aangrenzende bijkeuken met wasmachineaansluiting, een achterom/deel, toilet, doucheruimte en twee ruime slaapkamers.

Verdieping
De 1e verdieping is bereikbaar met een houten trap en ingedeeld met een overloop, een grotere en een kleinere slaapkamer voorzien van dakkapel. Onder het dakbeschot is kastruimte gemaakt.

Houten kapschuur
Aan de woning is een houten, afsluitbare kapschuur gerealiseerd, groot ongeveer 150 m², welke gebruikt kan worden voor de stalling van materieel. Tevens kippenhok en berging.

Erf en overige voorzieningen
Het erf is voorzien van een verharding, kavelpad naar weiland, voorzien van waterbron, een afsluitbare poort en fraaie kweekkas groot ± 65 m².

Planologie
De boerderij / bedrijfswoning valt binnen het bestemmingsplan Dorpen en heeft een Agrarische bestemming met de functieaanduiding Kwekerij. Het bouwvlak heeft bouwhoogte van maximaal 7 meter met een goothoogte van 3 meter. Bestemmingen anders dan de huidige moet eerst worden afgestemd met de gemeente.

De aangrenzende landbouwgrond, groot ruim 2 hectare weiland, valt binnen het bestemmingsplan Buitengebied en heeft de bestemming Agrarisch – Oeverwal.
Op een afstand van 50 meter van de woningen is aanplant met kweekgoed of fruitteelt mogelijk.

Overige informatie
- Alle vermelde maatvoeringen in deze brochure, inclusief de tekeningen zijn indicatief en niet altijd exact.
- Asbesthoudende bouwmaterialen zijn aanwezig, onder andere in de vorm van golfplaten op de houten kapschuur.
- Object is kadastraal bekend Dreumel, sectie I, nummer 262 gedeeltelijk en wordt nog kadastraal ingemeten.
- De naastgelegen bouwkavel met het bijgebouw (Rooijsestraat 14A, groot ± 1.000 m²) met de vigerende woonbestemming wordt afzonderlijk verkocht. De kavel is niet inbegrepen, maar kan wel tegelijkertijd met de boerderij worden aangekocht. De koopsom van het geheel (boerderij, kwekerij, bouwkavel, totaal groot 2.47 hectare) is nader over een te komen.

Voor informatie over het gehele object of voor een bezichtiging, kunt u contact opnemen met de makelaar op telefoonnummer 0487 - 512147.
Nabijgelegen:
Gerelateerd aanbod:
Geen gerelateerd aanbod gevonden.
Contactgegevens:


Geerstraat 8, 6651 CA Druten
Telefoon: 0487-512147
E-mail: raadgevers@delorijn.nl
Internet: https://raadgevers.delorijn.nl