0487-512147 raadgevers@delorijn.nl Geerstraat 8, 6651 CA Druten Postbus 145 6650 AC Druten

Valburgseweg 141 ELST

Vraagprijs € 1.395.000 k.k.

Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Provincie  :  Gelderland
Gemeente  :  Elst
Type  :  Agrarisch bedrijf
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Soort eigendom  :  volle eigendom
Status  :  Beschikbaar
Totaal hectare  :  4 ha 36 a 60 ca
Omschrijving:
Wij bieden u nu deze buitenkans aan de buitenrand van Elst!

Deze chique, royale vrijstaande woning met dubbele aangebouwde garage en vrijstaande loods (ca. 450 m²) met mogelijkheden voor kantoor/praktijk/atelier of hobbyruimte op een unieke locatie staat nu te koop.

Dit object is vrij gelegen, doch op zeer korte afstand van de A15 met aansluitingen op de A50, A73 en A2. Daarnaast bent u zo op de A325 richting de A12. Derhalve buitenaf wonen met alle gemakken op acceptabele afstand. Het centrum van Elst ligt tevens op een steenworp afstand.

Een bijzonder ruime woning, maar ook vooral het wooncomfort, isolatieniveau en de mogelijkheden met het bijgebouw en omliggende grond (ruim 4 hectare!) hebben de verkopers altijd het fijne gevoel gegeven van wonen op deze locatie. Zij verkopen dit fantastische plekje nu i.v.m. nieuwe wensen in de huidige levensfase.

Een zeer geschikte locatie voor de pony/paardenliefhebber, hobbyist, tuinenthousiasteling maar natuurlijk ook de zelfstandige/ondernemer kan hier perfect uit de voeten. Oordeel zelf maar...

De bestemming geeft aan agrarische bestemming, voor meer informatie verwijzen wij naar www.ruimtelijkeplannen.nl of de gemeente Overbetuwe.

Loods:
Een keurige, damwand loods (niet geïsoleerd) met elektrische deur, elektra en wateraansluitingen, inpandige kantine, toiletruimte en technische ruimte. Tevens boven de kantine een bergzolder, gaskachel verwarmd en een forse vrije hoogte. Het gebouw is 30 x 15 meter groot.

Indeling:

Begane grond:
Entree, royale hal met trapopgang, meterkast, toiletruimte met vrijhangend closet, entree naar de living (ca. 45 m²) met erker en veel licht, leefkeuken met aangebouwde erker v.v. tuindeuren, royale bijkeuken met aansluitingen voor witgoedapparatuur, vaste kast, doorgang naar dubbele garage.

1e verdieping:
Overloop, vide, forse slaapkamer boven de garage (ca. 37,5 m²) welke uiteraard eenvoudig op te splitsen is in meer kamers, overloop, slaapkamer met doorgang naar walk-in closet, 3e slaapkamer, royale, complete badkamer (ca. 21 m²), vlizotrap naar:

Vliering:
Bergzolder.

Tuin:
De siertuin is keurig aangelegd en onderhouden en voorziet in volwassen beplanting, grasgazon, vijvertje en terrassen. Het terrein wordt aan de voorzijde onderbroken door een oprijlaan naar de woning en loods.

Bijzonderheden:
- volledig geïsoleerd!
- woonkamer, hal, toilet, keuken en bijkeuken v.v. vloerverwarming;
- meerdere rolluiken rondom zowel handmatig als elektrisch bedienbaar;
- erker v.v. screens met afstandbediening;
- complete keuken met inductiekookplaat, vaatwasmachine, koelkast, combi-oven en apothekerskast;
- voorbereiding alarmsysteem aanwezig;
- complete badkamer met ligbad, inloopdouche, designradiator, vloerverwarming, 2e toilet en dubbele wastafel;
- dubbele garage met verwarming, elektra, 1 elektrische deur en 1 handmatig bedienbaar (eenvoudig elektrisch te maken);
- voorbereiding entreepoort aanwezig;
- sproei-installatie in de tuin, puls voor grondwater, tevens v.v. elektra aansluitingen;
- meer dan voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

Oplevering in overleg.
Nabijgelegen:
Gerelateerd aanbod:
Geen gerelateerd aanbod gevonden.
Contactgegevens:


Geerstraat 8, 6651 CA Druten
Telefoon: 0487-512147
E-mail: raadgevers@delorijn.nl
Internet: https://raadgevers.delorijn.nl